Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har tilsluttet sig kampen om Barcelona-offensivspilleren Ousmane Dembele. Også Newcastle jagter den 24-årige franskmand, som angiveligt har taget den endelige beslutning omkring sin fremtid. (Mundo Deportivo, via Express)


Newcastle-boss Eddie Howe forbereder at hente Stoke-angriber Tyrese Campbell som det første indkøb efter den saudiarabiske overtagelse på St. James´ Park. (Sun)

Newcastle er også klar til at fordoble lønseddel for Burnleys engelske forsvarsspillere Ben Mee og James Tarkowski, for at lokke dem til klubben. (Mirror)

Den nye Manchester United-manager Ralf Rangnick ser Barcelonas hollandske midtbaneprofil Frenkie de Jong, som et muligt indkøb til sit nye Manchester United-projekt. (El Nacional, via Daily Star)

Chelseas køb af Fenerbahces 23-årige forsvarsspiller Attila Szalai er en ”done deal”, ifølge Szalais ungarske landstræner Marco Rossi. (Mirror)

Det norske Arsenal-emne Mohamed Elyounoussi udtaler, at han og hans familie er glade for livet i Southampton. (Sun)


Leicesters scouts var på plads ved Juventus´ 2-0-sejr over Genoa i weekenden, for at se på Juventus´ franske midtbanespiller Adrien Rabiot og italienske Federico Bernadeschi. (CalcioMercato, via Leicester Mercury)

Manchester United undersøger muligheden for at hente nye kræfter til Ralf Rangnicks stab, nemlig den tidligere amerikanske landsholdsspiller og MLS-cheftræner Chris Armas. (ESPN)

Den portugisiske forsvarsspiller Diogo Dalot har insisteret på, at han er klar til at kæmpe i Manchester United, som en klar besked til potentielle købere. (Daily Mail)

Arsenal ser ud til at være klar til at udleje den 20-årige angriber Folarin Balogun til januar, selvom klubben skal undvære Pierre-Emerick Aubameyang i op til en måned grundet Africa Cup of Nations. (Express)

Championship-klubben Bournemouth er blandt de interesserede klubber for Balogun. (Bournemouth Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik