Europa: Champions League
FT
4 - 0
(1 - 0)
Chelsea
Juventus
T. Chalobah (25), R. James (56), C. Hudson-Odoi (58), T. Werner (90)
Asbjørn Steffensen

Optakt: Chelsea - Juventus

Indkast.dk varmer op til tirsdagens Champions League-brag mellem de forsvarende mestre fra Chelsea og det italienske storhold, Juventus.
Kommentar:
Tirsdag aftens måske største kamp i Champions League finder sted på Stamford Bridge i London mellem storklubberne Chelsea og Juventus. Første opgør i gruppen mellem de to mandskaber gav en snæver sejr til de italienske vicemestre på Allianz Stadium i Torino. Men The Blues vil gøre alt for at revanchere det resultat på hjemmebane og komme op på siden af Bianconeri.

Der har været meget lidt slinger i valsen hos Thomas Tuchels tropper i denne sæson. Blot to nederlag i alle turneringer er det blevet til for de forsvarende Champions League-mestre. Tuchel har fået bygget driftssikkert og bundsolidt hold op omkring en masse profiler. Defensiven har været i verdensklasse, og holdet råder over mange dygtige spillere på denne position. Blandt andet danske Andreas Christensen, der har store aktier i Chelseas defensive succes denne sæson. Længere fremme på banen har man en motor i form af N’Golo Kante og endnu længere fremme en af verdens bedste angribere, Romelu Lukaku. Dette er blot en brøkdel af de profiler, som Tuchel råder over. Som forsvarende mestre af turneringen vil Chelsea ikke være tilfredse med en andenplads i gruppen, og kommer til at gå hårdt efter sejren på hjemmebane over deres italienske gæster, selvom de ikke har formået at vinde over dem siden 2009.

Juventus’ sæson har mildest talt været svingende. Massimiliano Allegris comeback som træner for den italienske storklub har endnu ikke vist sig at være den succes-historie, man håbede på. Hjemme i den italienske Serie A ligger klubben og roder rundt på en ottendeplads og skal begynde at tage sig gevaldigt sammen, hvis de vil kalde sig selv Champions League-deltager næste sæson. De går ellers godt for ”Den Gamle Dame” i turneringen, de ikke har vundet siden 1996. De topper gruppen over blandt andre tirsdagens modstander, Chelsea og har maksimum point efter fire kampe. Argentinske Paolo Dybala er klubbens topscorer indtil videre denne sæson, men han er desværre for klubben ukampdygtig til tirsdagens brag. Til trods for en del skader i forsvaret vil Matthijs de Ligt og Leonardo Bonucci uden tvivl gøre livet svært for Chelseas offensive profiler i kampen.

Karantæner og skader:
Chelsea:
Mateo Kovacic, Romelu Lukaku

Juventus:
Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Danilo, Mattia De Sciglio, Paolo Dybala, Aaron Ramsey

Bud på kampens profil:
I en kamp mellem to mandskaber, der gør en dyd ud af være stærke defensivt, vil det formentligt ikke vrimle med chancer. Chelsea vil jagte, mens Juventus forsøge at holde stand. Reece James er inde i en vanvittig god form for Chelsea for tiden, og kan han holde niveauet, kommer Juventus’ backs på en del løbeture.

Bud på kampens resultat:
Juventus’ skader og Chelseas hjemmebanefordel taget i betragtning har det engelske hold en fordel. Det gælder for Chelsea om at slå til, på de chancer de får, hvilket sandsynligvis ikke bliver mange. En snæver og hårdt tilkæmpet 1-0-sejr til The Blues er buddet her fra redaktionen.

Kampen bliver fløjtet i gang tirsdag aften aften klokken 21:00 på Stamford Bridge i London og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER