Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image

Manchester United og Chelsea har fået et boost i deres jagt på Erling Haaland, hvis frigørelsesklausul gør det muligt for ham at forlade for 570 millioner kroner næste sommer, hvor Real Madrid har accepteret, at den 21-årige norske angriber skifter til Premier League. (Sun)


Newcastle planlægger at købe forsvarsspilleren Stefan de Vrij og midtbanespilleren Marcelo Brozovic fra Inter i januar, plus Lazios albanske målmand Thomas Strakosha. (Times)

Manchester United er klar til at udfordre Barcelona for at hente RB Leipzigs spanske kantspiller Dani Olmo. (El Nacional)

Chelsea er interesseret i Leicester Citys forsvarsspiller Wesley Fofana og er lidt foran Manchester United i forsøget på at hente den 20-årige franske midterforsvarer. (Foot Mercato)

Antonio Rudiger er blevet vred over Chelseas seneste kontrakttilbud, som er under hans lønkrav på 530.000 kroner om ugen. (Bild)

Arsenal er kun villige til at tilbyde Alexandre Lacazette en kortsigtet aftale, da den 30-årige nærmer sig slutningen af sin kontrakt næste sommer. (Athletic)


Manchester United har startet deres planlægning med at erstatte deres manager Ole Gunnar Solskjær, med Leicester Citys Brendan Rodgers. (Manchester Evening News)

Den tidligere Real Madrid-træner Zinedine Zidane har reageret på en henvendelse fra Manchester United ved at sige, at han vil være tilgængelig i slutningen af sæsonen. (Bild)

Englands U18-kaptajn Sammy Braybrooke vil underskrive en professionel aftale med Leicester City trods interesse fra Tyskland i den 17-årige midtbanespiller. (Athletic)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE