Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Antonio Conte har labre planer om at handle i Serie A til vinter. Herunder er onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 28-årige engelske angriber, Harry Kane, dropper at forlade Tottenham efter Antonio Conte er ny manager i klubben. (Sun)


Conte ønsker at købe Inters 29-årige hollandske midtstopper, Stefan de Vrij, allerede til januar. (Football Insider)

Manchester Uniteds 28-årige Paul Pogba foretrækker at returnere til Juventus over et skifte til Paris Saint-Germain eller Real Madrid, når franskmanden kan gå på en fri transfer til sommer. (Gazzetta dello Sport)

Newcastle planlægger at hente Inters 28-årige kroatiske midtbanespiller, Marcelo Brozovic, på en fri transfer til sommer, når kroaten har kontraktudløb. (Sun)

Tottenham, West Ham og Southampton jagter alle West Bromwiches 28-årige engelske målmand, Sam Johnstone, der har kontraktudløb til sommer. (Sky Sports)

Tottenham er også klar på at udfordre Juventus i jagten på underskriften fra den 21-årige serbiske Fiorentina-angriber, Dusan Vlahovic. (Calciomercato)


Arsenal forbereder et bud på en lejeaftale med Real Madrid omkring den 23-årige serbiske angriber, Luka Jovic, der skal inkludere en mulighed for køb. (Star)

Den 19-årige engelske ungdomslandsholdspiller, Fabio Carvalho, har afvist et gigantisk bud fra Fulham, der gerne vil beholde kantspilleren. Carvalho er sat i forbindelse med Real Madrid, og har kontraktudløb i Fulham til sommer. (Sun)

Rotherham-manageren, Paul Warne, er kandidat til at overtage managersædet i Barnsley, der kigger efter erstatninger for netop fyret Markus Schopp. (Mail)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik