J. Ramsey (82)
Torsten Brix

Arsenal-Partey

London-holdet var klar bedre end Aston Villa…
Ved pausen af fredagens Premier League-kamp imellem Arsenal og Aston Villa førte hjemmeholdet på Emirates skudstatikken med hele 14-0… så det var ikke så underligt, at London-holdet på måltavlen var foran med 2-0.

Det kunne sagtens have været en langt større føring. Thomas Partey sendte f.eks. bolden på trekantssammenføjningen inden han med skulderen scorede kampens første mål efter et hjørnespark.

Målet til 2-0 kom langt inde i overtiden af første halvleg. Her scorede Pierre-Emerick Aubameyang på riposten efter hans brændte straffespark, men VAR det også en korrekt kendelse. Dommer Craig Pawson fik hjælp af VAR, men havde han fløjtet til pause inden da? Se episoden her:

Matt Targett ramte Alexandre Lacazette, som var først på bolden, så straffesparket var korrekt, og dermed var Villa nede med 0-2 ved pausen og kom til kampen med to nederlag i bagagen siden sejren på Old Trafford.

I sidste spillerunde førte Villa med netop 2-0 imod Wolverhampton indtil der var ti minutter igen af kampen, men endte med at tabe 2-3. Sådan gik det ikke imod Arsenal for allerede i starten af anden halvleg scorede Emile Smith Rowe – via foden af Tyrone Mings samt foden af stolpen til 3-0.

Med ti minutter igen fik Villa reduceret til slutresultatet 1-3, da indskiftede Jacob Ramsey sparkede en løs bold ind helt oppe i målhjørnet, og dermed sluttede Arsenal-Partey med et flot mål.