Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Annemette Svane

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Ham er interesseret i at hente Neto i FC Barcelona, og målmanden kan angiveligt frit forlade den spanke klub til januar på en lejekontrakt. FC Barcelona kræver dog, at den engelske skal købe ham fri til sommer. (Sport)


Chelsea er villig til at gør Mason Mount til en af deres bedst betalte spillere i klubben i forbindelse med en ny kontrakt. (Goal)

Manchester United manager, Ole Gunnar Solskjaer, vil skille sig af med fem spillere i det kommende transfervindue. (Sun)

Eddie Howe, Paulo Fonseca og Lucien Favre er alle kandidater til at erstatte Steve Bruce som manager i Newcastle United. De havde alle tre indledende samtaler med klubben i sidste uge. (90 min)

Aston Villa skal være hurtige, hvis de vil hente Julian Alvarez i River Plate, da AC Milan også er interesseret i den 21-årige argentiner. (Calciomercato)

Newcastle United og Leeds United får ikke mulighed for at hente Joe Rothwell i Blackburn Rovers, da han har valgt at skrive under med Rangers. (TEAMtalk)

Manchester United manager, Ole Gunnar Solskjaer, har sagt, at den engelske klub før jul skal beslutte, om man vil beholde Amad Diallo i klubben eller leje ham ud i det kommende transfervindue. (Football Italia)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE