Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid, Newcastle United, Arsenal og en Liverpool-retur, er alle blandt mulighederne for engelske Raheem Sterling efter, at han luftede sin interesse for at forlade Manchester City. (Express)


Leeds United holder øje med Ajax´ 23-årige marokkaner, Noussair Mazraoui, som også er blevet sat i forbindelse med Arsenal og Roma. (Football Insider)

West Ham og Tottenham er blevet sat i forbindelse med Saint-Etiennes engelske målmand Etienne Green. (TeamTalk)

Den tidligere Chelsea-manager Frank Lampard er en af kandidaterne til at erstatte Steve Bruce på St James´ Park. (Telegraph)

Liverpool udtrykte, i sommer, deres interesse for Leeds-brasilianeren Raphinha. Det afslører Raphinhas agent Deco. (Globe Esporte)

Arsenal-manager Mikel Arteta har en ønskeliste bestående af engelske forsvarsspillere, som indeholder Brightons Tariq Lamptey, Leicesters James Justin og Norwichs Max Aarons. (Fichajes)


Arsenal har ingen planer om at udleje den 20-årige brasilianer Gabriel Martinelli i januars transfervindue. (90min)

Tottenham er den senest PL-klub, som viser interesse for Stoke City-forsvarer Harry Souttar, da Aston Villa allerede holder øje med den 22-årige australier. (Football Insider)

Midtbanespilleren Jesse Lingard er klar til at forlade Manchester United til januar for at styrke forhåbningerne om en VM-udtagelse næste år. Både Barcelona og AC Milan er blevet sat i forbindelse med 28-årige Lingard. (Mirror)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik