Daniel Jensen

Tottenham vil have 475 millioner for flop

Franskmanden har aldrig for alvor fået det helt store gennembrud i Premier League.
Tilbage i 2019 sendte Tottenham hele 450 millioner afsted til Lyon for den franske midtbanespiller Tanguy Ndombélé, men efter blot to sæsoner kan parterne være på vej til at tage afsked med hinanden. Det skriver det engelske medie The Athletic.

Ifølge avisen så skulle Tottenham være klar til at sælge, og Ndombéle skulle være åben for at tage turen væk. Det store problem er dog, at ingen klubber indtil videre har ønsket at byde de 475 millioner Tottenham kræver, eller matche den høje løn som franskmanden får i øjeblikket. Derfor er parterne også blevet enige om, at en lejeaftale kan være en mulighed.

Tanguy Ndombélé fik sit store gennembrud hos Lyon og efter to fremragende sæsoner i klubben, der også kastede en debut på det franske landshold af sig, skiftede den 24-årige midtbanespiller til Tottenham. Her er det blevet til 75 kampe i alle turneringer, men franskmanden virker ikke til at være en del af den nye managers planer. Han her endnu ikke spillet et minuts fodbold under Nuno Espírito Santo.