Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Transfersagaen om Harry Kane fortsætter, mens Liverpool tilsyneladende fører kapløbet om Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland.

Article image

Manchester City er parate til at betale op imod 1.311.000.000 kroner for Tottenham-angriberen Harry Kane, hvilket ifølge flere kilder bør være nok til at få Tottenham-direktøren Daniel Levy til at tage hul på forhandlingerne med ”The Citizens”. (Independent)


Hvis Manchester City ikke formår at købe Harry Kane denne sommer, overvejer Premier League-mestrene efter sigende den serbiske landsholdsangriber Dusan Vlahovic som alternativ. Manchester City har efter sigende meldt sig ind i kampen om den 21-årige Fiorentina-angriber, som koster 595 millioner kroner. (Firenze Viola)

Wolverhampton forventer, at Tottenham vil forsøge at købe Adama Traore, hvis Harry Kane skifter til Manchester City i løbet af transfervinduet. (Mail)

Liverpools jagt på Lille-midtbanespilleren Renato Sanches har taget en uheldig drejning. Den 24-årige portugiser har således pådraget sig en skade, hvorfor han vil være ukampdygtig i seks uger. (Mirror)

Manchester City forsøger i øjeblikket at forhandle sig frem til en ny kontrakt med den portugisiske forsvarsspiller Ruben Dias. (Sun)

Arsenal kan tænkes at købe Real Madrid-playmakeren Marco Asensio for 297 millioner kroner. (Fichajes)


Tottenham har optrappet deres interesse i Fiorentina-forsvareren Nikola Milenkovic, som West Ham netop har opgivet at købe. (The Times)

Watford er tæt på at købe den tyrkiske midtbanespiller Ozan Tufan i Fenerbahce. (Athletic)

Newcastle United har udstyret midtbanespilleren Sean Longstaff med et prisskilt på 87 millioner kroner. Rafael Benitez er efter sigende interesseret i at hente den 23-årige englænder til Everton. (Mail)

Arsenal og Manchester United har fået at vide, at de godt kan glemme alt om at købe Atlético Madrid-højrebacken Kieran Trippier. (AS)

Mohamed Salah kan være på vej ind i en langtrukken kontrakt-saga med Liverpool. (Times)

Everton kan få fingrene i Schalke 04-angriberen Matthew Hoppe for mindre end værdisætningen på 61 millioner kroner, fordi Bundesliga-klubben befinder sig i en penibel økonomisk situation. Everton er en af adskillige klubber, som er interesserede i den 20-årige amerikaner. Hoppe kan efter sigende købes for 35 millioner kroner. (Bild)

Liverpool fører i øjeblikket kapløbet om Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland. (Sport1)

Crystal Palace har tilbudt Watford 44 millioner kroner for midtbanespilleren Will Hughes, men Championship-klubben har afvist buddet på den 26-årige englænder. (Sun)

Leeds United har flere gange forsøgt at få fingrene i Celtics 17-årige venstreback Matthew Anderson, men samtlige bud er blevet afvist. Leeds United arbejder fortsat på at hente Andersons landsmand – den 17-årige forsvarsspiller Leo Hjelde – til Elland Road. (Yorkshire Evening Post)

Manchester United undersøger stadigvæk muligheden for at hente endnu en midtbanespiller til Old Trafford. Der skal dog sælges spillere, før ”The Red Devils” har mulighed for at købe spillere. (Manchester Evening News)

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller Andreas Pereira er på vej til at blive udlejet til Flamengo. (Fabrizio Romano)

Sunderland er ivrige efter at købe den alsidige forsvarsspiller Naill Huggins i Leeds United. (Sunderland Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik