Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Manchester United holder øje med Ronaldo, Aubameyang på vej væk fra Arsenal og transfersagaen om Kane fortsætter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenhams engelske angriber Harry Kane håber på, at Manchester City vil lægge endnu et rekordbud på ham i denne uge (Telegraph)


Manchester City er fast besluttet på at forsætte med at forsøge på at hente Kane i Tottenham, også selvom Tottenham gentagende gange har afvist at sælge den 28-årige (ESPN)

Manchester City forventes dog at droppe interessen i Kane, hvis Tottenham ikke er villige til at sælge denne sommer. (Mail)

Samtidig forlyder det, at Tottenham-truppen støtter Kane i hans forsøg på at komme væk fra klubben. (Mirror)

Liverpools engelske midtbanespiller Jordan Henderson er nået til enighed med Liverpool om en lang kontraktforlængelse. (The Athletic)

Manchester United holder øje med Cristiano Ronaldos situation i Juventus, da både Ronaldo og Juventus arbejder på et skifte væk for Ronaldo (La Repubblica)


United-manager Ole Gunnar Solskjær har bedt klubben om at underskrive nye kontrakter med fem førsteholdsspillere heriblandt portugisiske Bruno Fernandes og franske Paul Pogba. (Sun)

Leicester Citys 23-årige englænder Harvey Barnes forventes at underskrive en ny kontrakt med FA cup-vinderne. (The Athletic)

Arsenal kan være interesseret i at sælge Pierre-Emerick Aubameyang, da den 31-årige angriber ikke er enig med Arsenal-manager Mikel Arteta. (talkSPORT)

Arsenal-midtbanespiller Granit Xhaka, som var på vej til Roma tidligere på sommeren, har underskrevet en ny kontrakt med Arsenal. (Guardian)

Championship-klubben Sheffield United ønsker at hente Manchester Uniteds ivorianske Amad Diallo på en lejeaftale. (talkSPORT)

West Hams håb om at hente engelske Jesse Lingard, er blevet større efter Manchester United har sænket prisen på Lingard til omkring 175 millioner kroner. (Express)

Manchester City er blandt klubberne, som jagter Storbritanniens højeste markspiller, den 206 centimeter høje angriber Kyle Hudlin. Middlesbrough og Cardiff City holder også øje med englænderen. (The Athletic)

Chelsea intensivere nu forsøget på at slippe af med engelske Ross Barkley og Danny Drinkwater samt franske Tiemoue Bakayoko. De tre spillere koster tilsammen 787 millioner kroner. (The Athletic)

West Ham giver ikke på at hente Chelseas franske forsvarsspiller Kurt Zouma, efter det ikke lykkedes at hente serbiske Nikola Milenkovic i Fiorentina. (Guardian)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik