Stefan Lindahl

Tidl. Atletico-kaptajn skifter hjem til La Liga

Cagliari-stopperen Diego Godín er tæt på at skifte tilværelsen på den italienske ø Sardinien ud med spanske Real Betis i Sevilla.
Diego Godín skifter til Real Betis denne sommer. Det meddeler Football Italia, som mener at vide, at La Liga-klubben er nået til enighed med både spilleren og uruguayanerens nuværende arbejdsgiver Cagliari.

Cagliari står ikke til at modtage en transfersum i forbindelse med skiftet, selv om Godín har et år tilbage af sin kontrakt i den sardinske klub. Angiveligt har Cagliari dog ikke råd til at beholde den erfarne stopper, fordi øboernes økonomi er presset helt i bund efter coronavirus-pandemien.

Derfor jagter Serie A-klubben mere luft i budgetterne, og her er Godíns 45 mio. kroner store løn om året et problem. Derudover indgår Godín ikke i Cagliari-træner Leonardo Semplicis planer for den kommende sæson, hvorfor transferen er for alle parter står frem som den helt rigtige løsning.

35-årige Godín skifter til Betis på en to-årig kontrakt og til en løn på 15 mio. kroner om året. Der er en option på en tredje sæson indlemmet i aftalen mellem parterne.

Tidligere har også Besiktas og uruguayanerens tidligere arbejdsgiver Villarreal været nævnt som mulige destinationer. Det bliver dog Real Betis, som løber med den tidligere Atletico Madrid-kaptajn, der spillede 12 i spansk fodbold, inden han skiftede til Serie og Inter i sommeren 2019 på en fri transfer.