Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Lionel Messi er snart officielt præsenteret i FC Barcelona, Thomas Delaney er ønsket af Jose Mourinho og en ung Bundesliga-målmager er på listen hos London-klubberne. Herunder er et overblik over tirsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona er klar til at annoncere den officielle femårige aftale med 34-årige Lionel Messi de følgende dage. (Sport)

Liverpools interesse i Inters 24-årige italienske midtbanespiller, Nicolo Barella, er blevet afvist. (Liverpool Echo)

Derimod, så kaster Liverpool sin opmærksomhed på Real Betis’ 27-årige argentinske midtbanespiller, Guido Rodriguez, der anses som en erstatning for Georginio Wijnaldum. (Sport Witness via Express)

Roma-cheftræneren, Jose Mourinho, er klar på at tilknytte Dortmunds 29-årige danske midtbanespiller, Thomas Delaney, efter at Romas mislykkedes i at tilknytte Arsenals 28-årige schweiziske midtbanespiller, Granit Xhaka. (Sun)

Atletico Madrid forbereder sig på den 30-årige engelske backspiller, Kieran Trippier, og hans klubskifte til Manchester United ved at forhøre sig om Romas 30-årige italienske backspiller, Alessandro Florenzi, der kan erstatte Trippier. (AS)

Inter-cheftræneren, Simone Inzaghi, er fast besluttet på at hente Chelseas 30-årige spanske venstreback, Marcos Alonso, til Milano. (Calciomercato)

Arsenal og Everton er blevet sat i forbindelse med en budkrig på Schalke 04s 20-årige amerikanske angriber, Matthew Hoppe. (Star)

Den 39-årige argentinske målmand, Willy Caballero, er blevet sat i forbindelse med et returskifte til spanske Malaga efter at argentineren er blevet frigjort fra Chelsea denne sommer. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik