Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Harry Kane er parat til at forlade Tottenham i en Premier League-rekordtransfer, Eden Hazard skal ikke tilbage til Chelsea, og Paul Pogba kan snart være fortid i Manchester United.

Article image

Harry Kane er parat til at forlade Tottenham og slutte sig til Manchester City, som vil købe den 27-årige angriber for 1,39 milliard kroner. Kane kommer til at tjene knap 3,5 millioner kroner om ugen hos ”The Citizens”. (Sun)


Manchester City er forberedte på at tilbyde enten Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Bernardo Silva eller Raheem Sterling som en del af betalingen for Harry Kane. (FourFourTwo)

Tottenham er interesseret i Atalanta-forsvareren Cristian Romero. Interessen har efter sigende resulteret i et bud på 295 millioner kroner samt 70 millioner kroner i bonusser. (Mail)

Atalanta er interesseret i at få fingrene i Tottenham-forsvaren Davinson Sanchez, som dermed kan blive en del af betalingen for Cristian Romero. (Sportitalia)

Paul Pogba ser ud til at forlade Manchester United denne sommer, efter den 28-årige franskmand har afvist et kontraktudspil fra Manchester United, som ville have givet Pogba en ugeløn på tre millioner kroner. Manchester United er ikke interesseret i at slippe Pogba kvit og frit, når han har kontraktudløb i sommeren 2022. (Mirror)

Manchester United har svært ved at nå til enighed med Real Madrid om købet af den franske forsvarsspiller Raphaël Varane. ”Los Blancos” forlanger 434 millioner kroner, men United er kun villige til at betale 348 millioner kroner. (Mirror)


AC Milan er ivrige efter at hente Chelsea-midtbanespilleren Hakim Ziyech til Milano på en lejeaftale. (Calcio Mercato)

Liverpool er en af flere europæiske storklubber, som i øjeblikket overvejer at byde på AC Milan-midtbanespilleren Franck Kessié. (Gazzetta dello Sport)

I Newcastle United er man sikker på at kunne få fingrene i Southampton-midtbanespilleren Mario Lemina. Newcastle United har hidtil afholdt forhandlinger med en række midtbanespillere, som Premier League-klubben alligevel ikke havde råd til. (Northern Echo)

Eden Hazard har understreget, at en retur til Chelsea er udelukket, efter spanske medier har rapporteret, at Real Madrid har tilbudt den belgiske kreatør til Chelsea, fordi ”Los Blancos” er interesseret i at slippe af med Hazard. (Mirror)

Sheffield United har gjort det klart over for Arsenal, at de skal hæve deres bud på den 23-årige målmand Aaron Ramsdale til mere end 278 millioner kroner. ”The Gunners” har allerede fået afvist to bud på den talentfulde målmand. (Times)

Chelsea har taget hul på kontraktforhandlingerne med den 21-årige højreback Dujon Sterling. Chelseas ungdomstrænere er imponeret over, hvordan den unge højreback er kommet sig over en alvorlig skade, som truede hans karriere. (Football.London)

Chelsea er interesseret i den argentinske målmand Sergio Romero, som havde kontraktudløb i Manchester United den 1. juli. Planen er, at den 34-årige argentiner skal være tredjemålmand bag Edouard Mendy og Kepa Arrizabalaga. (Telegraph)

Arsenal-midtbanespilleren Granit Xhaka er tæt på at gennemføre sit skifte til AS Roma. Serie A-klubben er interesseret i at få den schweiziske dynamo med på træningslejr i Portugal. (Mail)

Aston Villa kan tænkes at byde på River Plate-angriberen Julian Alvarez i løbet af næste uge. (TNT Sports)

Tottenhams amerikanske forsvarsspiller Cameron Carter-Vickers har tiltrukket sig interesse fra Newcastle United, som er ivrige efter at få fingrene i en forsvarsspiller, efter Brentford vandt kampen om Celtic-forsvareren Kristoffer Ajer. (90Min)

Liverpool fører i øjeblikket kapløbet om Newcastle United-stortalentet Bobby Clark. Den 16-årige midtbanespiller er søn af Lee Clark, som blandt andet spillede for Newcastle United i løbet af sin karriere. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik