Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

FC Barcelonas danske angriber Martin Braithwaite kan ende i Premier League, mens der er engelsk interesse for FC Midtjyllands Jens Cajuste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wolverhampton har fået chancen for at købe FC Barcelonas danske angriber Martin Braithwaite. (Mail)


Newcastle United og Brentford kigger i øjeblikket på FC Midtjyllands Jens Cajuste, fordi Rennes’ jagt på den 21-årige svensker er gået i stå. (RMC Sport)

Jordan Hendersons fremtid i Liverpool er usikker. Kontraktforhandlingerne mellem klubben og den 31-årige englænder har hidtil ikke resulteret i noget konkret. (The Athletic)

Chelsea ved, at West Hams midtbanedynamo Declan Rice er ivrig efter at skifte til ”The Blues”, som nu vil tage kontakt til ”The Hammers” for at finde ud af, hvad den 22-årige englænder skal koste. (Express)

Chelsea-kantspilleren Callum Hudson-Odoi er indstillet på at blive i Chelsea og kæmpe for sin plads i startopstillingen. Dermed ser det ikke ud til, at den 20-årige englænder skal til Bayern München – i en byttehandel for Kingsley Coman. (Sun)

Manchester City er interesseret i Sporting Lissabon-venstrebacken Nuno Mendes, men ”The Citizens” er ikke villige til at betale den portugisiske hovedstadsklubs priskrav på 431 millioner kroner. (Fabrizio Romano)


Tottenham befinder sig i øjeblikket i fremskredne forhandlinger med Atalantas argentinske forsvarsspiller Cristian Romero. (Football.London)

Arsenal er fortsat outsidere i deres jagt på den italienske landsholdsspiller Manuel Locatelli, selvom ”The Gunners” er villige til at betale Sassuolos priskrav på 293 millioner kroner. Den 23-årige italiener har tænkt sig at vælge Juventus, fordi ”Den Gamle Dame” skal spille Champions League. (Mirror)

Real Madrids franske forsvarsspiller Raphaël Varane er åben for et skifte til Premier League, hvor Manchester United er sikre på at kunne nå til enighed med den 28-årige franskmand om de personlige vilkår i en eventuel kontrakt. (Guardian)

Manchester United nærmer sig at kunne indgå en aftale med Raphaël Varane. (Manchester Evening News)

Napoli-ejeren Aurelio de Laurentiis har afvist Manchester Uniteds bud på 258 millioner kroner for den 30-årige senegaleser Kalidou Koulibaly. (Gazzetta dello Sport)

Manchester United er villige til at være tålmodige i deres jagt på stortalentet Eduardo Camavinga, fordi ”The Red Devils” prøver på at køre prisen på den 18-årige franskmand ned. (The Athletic)

Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba, Juventus-angriberen Cristiano Ronaldo og Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappé er blandt de spillere, som kan skifte på frie transfers næste sommer, hvilket er et resultat af den finansielle krise, coronavirussen har ført med sig. (ESPN)

Bournemouths hollandske angriber Arnaut Danjuma står på ønskelisten i spanske Villareal. (Sun)

Southampton-angriberen Danny Ings er indsillet på at skifte til enten Manchester City eller Manchester United, men den sydengelske klub har endnu ikke modtaget en henvendelse om den 28-årige englænder. (Talksport)

Everton er interesseret i at købe Burnley-kantspilleren Dwight McNeil for 215 millioner kroner, men Aston Villa er også interesseret i den 21-årige englænder. (Liverpool Echo)

Burnley har udvist interesse for Olympique Lyons 24-årige venstreback Maxwel Cornet. (L’Equipe)

Brighton & Hove Albion forbereder et bud på 129 millioner kroner for Liverpool-forsvareren Nathaniel Phillips, som skal erstatte Ben White, der efter sigende er på vej til Arsenal. (Talksport)

Southampton, Leeds United og West Ham United er alle interesserede i at hente Manchester Citys 23-årige midtbanespiller Yangel Herrera. (Sun)

Liverpools nigerianske angriber Taiwo Awoniyi skal til lægetjek i Union Berlin, efter de to klubber er blevet enige om en overgangssum på 56 millioner kroner, mens den serbiske midtbanespiller Marko Grujic er på vej til FC Porto for 90 millioner kroner. (Goal)

Leeds United overvejer at byde på Wolverhampton-raketten Adama Traoré. (90 min)

Chelseas ungdomsspiller Lewis Bates er på blokken i Liverpool, West Ham United, Leeds United og Southampton, fordi den engelske U19-landsholdsspiller kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med ”The Blues”. (Mail)

Fulham er den mest sandsynlige destination for Liverpool-kantspilleren Harry Wilson, som har accepteret, at han er nødt til at skifte af hensyn til sin karriere. (Goal)

Bournemouth er favoritter til at hente Scott Dann på en fri transfer, efter den 34-årige forsvarsspiller har forladt Crystal Palace. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik