Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Jack Grealish tilbydes lukrativ kontrakt i Aston Villa, Emile Smith Rowe bliver i Arsenal og Aston Villa vil have topspillere. Herunder er en oversigt over onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Aston Villa er håbefuld omkring at beholde sin 25-årige anfører, Jack Grealish, med en ny kontrakt, der sikrer Grealish 1,3 millioner kroner om ugen. Dette er til trods for interesse fra Manchester City for den engelske midtbanespiller. (Telegraph)


Manchester United sendte en scout til at holde øje med den 26-årige franske Juventus-midtbanespiller, Adrien Rabiot, da Frankrig blev sendt ud i sekstendedelsfinalen i EM-slutrunden mod Schweiz i mandags. (Star)

Den 20-årige engelske midtbanespiller, Emile Smith Rowe, har nu en mundtlig aftale om at indgå en ny kontrakt med Arsenal. The Gunners har afvist to bud fra Aston Villa, hvor det første bud lå omkring 216 millioner kroner. (Express)

Den 24-årige engelske midtbanespiller, Jack Harrison, forventes at skifte til Leeds på en permanent aftale fra Manchester City, da Harrison har været på leje i Leeds i nu tre sæsoner. (Manchester Evening News)

Arsenal forventes at indsende et officielt bud på Sheffield Uniteds 23-årige engelske målmand, Aaron Ramsdale, efter at englænderen har tjent sin pligt på det engelske landshold under EM-slutrunden. (Sheffield Star)

Aston Villa er interesseret i at tilbyde Manchester Uniteds 23-årige centreback, Axel Tuanzebe, en lejeaftale for 2021/2022-sæsonen. Tuanzeba har tidliere haft to lejeophold i Aston Villa. (Football Insider)


Aston Villa har ydermere set sig varm på Chelsea 23-årige engelske angriber Tammy Abraham, vis prisskilt på 346 millioner kroner er for dyrt for konkurrenten West Ham. (Eurosport)

Newcastle-ejeren, Mike Ashley, er generelt tilbageholdende for at købe spillere, der er over 27 år gamle, men er dog i dialog med Southampton omkring den 27-årige midtbanespiller fra Gabon, Mario Lemina, der bliver 28 år gammel til september. (Mail)

Den 25-årige Swansea- og walisiske landsholdsback, Connor Roberts, har udviklet sig til at være et transfermål for Burnley, da waliseren kun har ét år tilbage af sin kontrakt hos Swansea. (Mail)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik