Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 1
(0 - 1)
Manchester C
Chelsea
K. Havertz (42)
Magnus Kisbye

Chok: Skal Champions League-finalen rykkes?

Boris Johnson opfordrer UEFA til at flytte årets Champions League-finale til England, hvilket vil gavne fans og spillere.
Tidligere denne uge blev det afgjort, at Chelsea og Manchester City skal krydse klinger i årets Champions League-finale. Men der er nu opstået uenighed om, hvor kampen skal spilles. Planen har fra starten været, at Atatürk Olympic Stadium i Istanbul skulle lægge græs til det store opgør den 29. maj, men den nuværende corona-situation i Tyrkiet besværliggør at afholde kampen.

Som reglerne er nu, skal rejsende fra Tyrkiet i ti dages karantæne, når de vender hjem til England, og det vil gælde for samtlige Manchester City- og Chelsea-fans, der skulle rejse til finalen i den tyrkiske storby. Efter planen får hver klub tildelt 6.000 billetter til kampen. Grundet de medfølgende udfordringer opfordrer Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, UEFA til at rykke finalen til England i stedet.

- Champions League er højdepunktet i europæisk klubfodbold, og med to engelske hold i finalen ville det være en skam, hvis fansene ikke har mulighed for at overvære det, siger Boris Johnson til The Sun.

- Det ville være strålende at afholde det her, hvis vi kan. Jeg ønsker at hjælpe begge klubbers tilhængere til at se deres hold i aktion.

The Sun melder, at de oplagte muligheder for at huse finalen skulle være Emirates Stadium, St. James' Park og Tottenham Hotspur Stadium, hvis opgøret skal rykkes til England. UEFA har tidligere stået fast på, at finalen skal afholdes i Istanbul, og at de eventuelle ti dages karantæne i så fald ikke vil gælde spillere, da de vil give store forberedelsesmæssige udfordringer frem mod EM-slutrunden.

Oprindeligt skulle Atatürk Olympic Stadium have budt forrige sæsons Champions League-finalister velkommen, men ligeledes grundet corona-situationen blev kampen rykket til Lissabon, mens Istanbul fik tildelt værtsskabet til den nu kommende finale i stedet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER