Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens engelske rygter

Everton har lagt store planer, Arsenal ligeså og Norwich udpeger spillere til næste sæson af Premier League. Nedenfor er et overblik over tirsdagens engelske rygter.
Den 29-årige schweiziske midtbanespiller, Xherdan Shaqiri, ønsker at forlade Liverpool denne sommer, da midtbanespilleren ønsker mere spilletid. (Football Insider)

Manchester United har et godt øje til Slavia Prags 21-årige senegalesiske angriber Abdallah Sima. (Manchester Evening News)

Everton arbejder på at forlænge kontrakten med sin 29-årige colombianske midtbanespiller, James Rodríguez, der har kontraktudløb til sommeren 2022. (Marca Claro)

Everton er tættest på at forhandle en underskift hjem på den 18-årige senegalesiske midtbanespiller, Pape Matar Sarr, fra Ligue 1-holdet FC Metz. Dette er til trods for interesse fra Aston Villa, Chelsea, Manchester United og Newcastle, der alle også vil have fingrene i den senegalesiske landsholdsangriber. (Mail)

Arsenal har åbnet op for en dialog omkring en ny kontrakt med den 20-årige engelske U21-landsholdsmidtbanespiller Emile Smith Rowe. (The Athletic)

Arsenal er villig til at sælge ud af spillere i sommerens transfervindue for at forbedre købekraften til køb af nye spillere. (Football London)

Chelsea og Manchester United følger begge den 17-årige irske landsholdsmidtbanespiller, Andrew Moran, nøje i Brighton. (Team Talk)

Leeds har i sinde at forhandle en ny kontrakt med den 30-årige nordirske landsholdsmidtbanespiller, Stuart Dallas. (Football Insider)

Norwich, der netop er rykket op i Premier League fra næste sæson, er stærkt interesseret i at fange en underskrift på den 26-årige tyske offensive midtbanespiller, Robert Andrich, der spiller i 1. FC Union Berlin. (Bild via Norwich Evening News)