Fodbold nyheder

Liverpool-ejer undskylder

Af Daniel Fisker

Liverpool-ejeren John W Henry har nu sagt undskyld for klubbens engagement i de europæiske Super League-planer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool stod som et af 12 stiftende medlemmer af den europæiske Super League. ”The Reds”, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea og Tottenham har siden meldt ud, at ingen af de engelske storklubber længere er involveret i planerne om en europæisk Super League.

Nu bliver Liverpools udmelding fulgt op af en undskyldning fra klubbens ejer John W Smith, som har lyttet til klubbens fans. Fansene var stærkt utilfredse med udsigten til at blive en del af en europæisk udbryderturnering.

- Jeg vil gerne sige undskyld til alle Liverpools Football Clubs’ fans og støtter for den forstyrrelse, jeg har forårsaget i løbet af de seneste 48 timer, udtaler John W Smith ifølge The Athletic.

- Det siger sig selv, men bør alligevel siges, at projektet aldrig ville kunne lykkes uden støtte fra fansene. Der var ingen, der tænkte anderledes i England. I løbet af disse 48 timer gjorde I det mere end klart, at det ikke ville lykkes. Vi hørte jer. Jeg hørte jer. Jeg vil også gerne sige undskyld til Jürgen (Klopp, red.), Billy (Hogan, red.), spillerne og alle, som arbejder så hårdt i LFC for at gøre vores fans stolte. De har absolut intet ansvar for denne forstyrrelse.

Manchester City var den første engelske klub, som meldte ud, at de ikke længere ønskede at være en del af den europæiske Super League. Chelsea var hurtige til at følge trop, hvorefter de resterende fire Premier League-klubber også trak sig fra planerne om Super League.

De ledende kræfter bag den europæiske Super League, som måske har fået sit dødsstød, har gjort det klart, at de – i kølvandet på den voksende modstand – øjeblikket overvejer at omforme projektet.
Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik