Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Troels Drasbech

Lionel Messi skal selv tage initiativet til sommer, hvis argentineren ønsker et skifte, og Chelsea virker opsatte på at sprænge banken på en angriber. Disse nyheder og mange andre kan du læse om i dagens internationale rygtebørs.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City vil ikke foretage sig et træk for at hente Lionel Messi, indtil den 33-årige har gjort det klart, at han ønsker et klubskifte væk fra Barcelona. (Marca)

Chelsea vil byde 750 millioner kroner for 27-årige Romelu Lukaku fra Inter Milan, hvis London-klubben skulle fejle deres forsøg på at hente norske Erling Håland i Borussia Dortmund. (Calciomercato)

Liverpool har fortalt RB Leipzig, at de ikke vil gå efter en aftale for den 21-årige center back, Ibrahima Konate. (Bild)

Det 18-årigE stortalent fra Ajax, Ryan Gravenberch, er eftertragtet hos både Chelsea og Liverpool. Sidstnævnte klub anser Gravenberch som erstatningen for 30-årige Georginio Wijnaldum. (Gazzetta dello Sport)

Barcelona ønsker at forlænge med franske Ousmane Dembele indtil 2025 før denne sommer. Hvis en ny aftale ikke falder på plads, vil klubben forsøge at sælge den 23-årige franskmand i det kommende transfervindue. (Sport)

Barcelona er fortsat opsatte på den spanske center back, Eric Garcia. Den 20-årige fra Manchester City er dog blevet tilbudt en reduceret kontrakt, sammenlignet med hvad Barcelona tilbød for et år siden. (Marca)

Bayern München har bekræftet afskeden med 32-årige Jerome Boateng, efter den indeværende sæson afslutter. Den tyske center backs kontrakt udløber denne sommer. (Sky Sports)

AC Milan og AS Roma er begge opsatte på at hente målfarlige Andrea Belotti fra Torino. Angriberen har angiveligt et prisskilt på 185 millioner kroner. (Corriere dello Sport)

Chelsea er også blevet kædet sammen med den 27-årige angriber fra Italien. (Team Talk)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik