Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Pinlig fejl: Derfor er Choupo-Moting ikke på landsholdet

Det camerounske fodboldforbund kom efter sigende til at sende Eric Maxim Choupo-Motings landsholdsindkaldelse til dem selv i stedet for Bayern München.
Eric Maxim Choupo-Moting var selvskrevet til en plads i den camerounske landsholdstrup, men en administrativ fejl har forhindret Bayern München-angriberen i at komme i aktion i denne landskampspause. Daily Mail mener at vide, at man hos det camerounske fodboldforbund kom til at sende mailen med landsholdsindkaldelsen til sig selv i stedet for den sydtyske storklub.

- Jeg blev kontaktet af det camerounske fodboldforbund, fordi vi skulle finde ud af, hvad der foregik. Jeg kontaktede Bayern München, og de bekræftede, at de ikke havde modtaget landsholdsindkaldelsen, udtaler Maxim Choupo-Motings far ifølge Daily Mail.

- Det ser ud som om, at indkaldelsen blev sendt til den forkerte mailadresse. Det er mangel på professionalisme.

- Når man sender landsholdsindkaldelser, skal man være sikker på, at man sender dem til den rigtige mailadresse. Hvis det ikke er tilfældet, kan jeg ikke forstå, hvorfor det er klubbens eller Maxims fejl.

Cameroun er som værtsnation automatisk sikret adgang til Africa Cup of Nations-slutrunden. De kommende værter, som har vundet turneringen fem gange, indtager ikke desto mindre førstepladsen i Gruppe F, før denne kvalifikationsrundes kampe mod Kap Verde og Rwanda sparkes i gang.

Eric Maxim Choupo-Moting fik sin landsholdsdebut i juni 2010, da han spillede for tyske Hamburger SV. Den nu 32-årige angriber har siden slået sine folder i FC Nürnberg, Mainz 05, Schalke 04, Stoke City, Paris Saint-Germain og Bayern München. Choupo-Moting har spillet 53 landskampe for Cameroun og scoret 13 mål.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER