Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

De lyseblå fra Manchester planlægger et stort angriber-køb, mens Liverpools Wijnaldum-sag fortsætter i det uvisse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City vil ikke forsøge at signe Kylian Mbappe til sommer grundet franskmandens høje lønkrav. I stedet øjner ”The Citizens” Dortmunds Erling Braut Haaland eller Inters Romelu Lukaku som gode nok alternativer. (The Athletic)

Liverpool-manager Jürgen Klopp har fortsat stor tillid fra klubbens ejere fra Fenway Sports Group til trods for den dårlige form, som holdet i øjeblikket befinder sig i. (Times)

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber til sommer, men den 30-årige hollænder udtaler, at der ikke er noget nyt om hans fremtid, og at hans fokus er på at vende ”The Reds’” ringe form. (Mirror)

Manchester United har Leeds’ brasilianske kantspiller Raphinha, som den spiller de ønsker at signe mest i det kommende transfervindue. (Todofichajes)

Alexandre Lacazettes agent har tilbudt sin 29-årige klient til både Atletico Madrid, Barcelona og Juventus. (Calciomercato)

Den Uruguayanske angriber Edinson Cavani har besluttet sig for at forlade Manchester United ved udgangen af sæsonen. I stedet for at forlænge med ”De Røde Djævle,” skriver Cavani angiveligt under på en kontrakt med Boca Juniors. (Ole)

Arsenal ønsker at signe den tidligere Aston Villa-forsvarer Jordan Amavi på en fri transfer, eftersom franskmandens kontrakt med Marseille udløber til sommer. (Star)

Manchester United, Tottenham og Liverpool er alle interesseret i Fiorentinas 23-årige forsvarsspiller Nikola Milenkovic. (Calciomercato)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik