Fodbold nyheder

Journalist om Milan og Mandzukic:
Ude af guldkamp og kroatisk flopsigning

Af Anders Bjørn

Den italienske journalist Andrea Di Caro fra La Gazetta dello Sport melder AC Milan ude af mesterskabskampen og retter samtidig en heftig kritik af Mario Mandzukic.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan skuffede onsdag aften med 1-1 mod Udinese efter en udligning på straffespark af Franck Kessie i kampens allerdybeste tillægstid. Dermed er Rossoneri nu tre point efter Inter, som har en kamp i hånden og en stærk formkurve.

Det har fået den italienske journalist Andrea Di Caro fra La Gazetta dello Sport op af stolen og til tasterne. Han vælger allerede nu at afskrive Milan i mesterskabskampen, da han vurderer, at Inter ender med at stikke af efter det uafgjorte resultat. Di Caro citeres således:

- Milan er ikke længere med i kampen om Scudettoen. En sejr mod Udinese ville have lagt en vej til at indhente Inter, men nu ser det umuligt ud. Milan har i forvejen præsteret over forventning, men nu tror jeg også, at de er færdige.

Ydermere retter Di Caro en skarp kritik af Milans kroatiske angriber Mario Mandzukic, som ikke engang optrådte i onsdagens opgør mod Udinese grundet en skade. Man havde i Milano håbet på, at Mandzukic kunne være en skarp backup til Zlatan, men det har kroaten på ingen måde formået ifølge Di Caro. Han kalder således den kroatiske angriber for et flop.

Mere om Mario Mandžukić

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik