Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Mike Hjulmand

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Braut Haaland har sagt, at der kun er seks klubber han kunne overveje at skifte til, hvor Manchester City, Liverpool og Manchester United skulle være de eneste mulige i Premier League. (Bild)

Arsenal overvejer Tariq Lamptey fra Brighton eller Max Aarons fra Norwich, som en mulig erstatning til Hector Bellerin, der har været rygtet til Paris-Saint Germain. (Sun)

Hvis Brighton sælger Tariq Lamptey, så vil Chelsea få en ukendt procentdel af beløbet, som en del af handlen i januar 2020, da Lamptey skiftede fra Chelsea til Brighton. (Express)

Alexandre Lacazettes kontrakt udløber i 2023, men inden længe vil Arsenal påbegynde samtaler om en forlængelse. (Mail)

Jurgen Klopp indrømmer, at det vil blive markant sværere at tiltrække spillere, hvis Liverpool glipper kvalifikationen til Champions League. (Goal)

Richarlison bliver i Everton uanset om de kvalificerer sig til Champions League eller ej, fortæller Carlo Ancelotti. (Liverpool Echo)

Manchester United har kontaktet Inter, da den italienske klub ikke har betalt en række bonusser fra Lukaku-handlen, men Manchester-klubben er villige til at slette den udstående gæld, hvis klubben i stedet får Lautaro Martinez eller Milan Skriniar. (Corriere dello Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik