Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Mikel Arteta kan ende som FC Barcelona-træner, hvis Joan Laporta vinder præsidentvalget, mens Manchester City – sammen med Real Madrid og Juventus – er interesserede i en talentfuld italiener.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal-manageren Mikel Arteta er en af FC Barcelona-præsidentkandidaten Joan Laportas favoritter til at overtage trænerposten på Camp Nou. (Mirror)

AC Milans tekniske direktør Paolo Maldini vil snakke med Chelsea-ledelsen om muligheden for at gøre Fikayo Tomoris lejeaftale til en permanent aftale. Maldino er overbevist om, at denne mulighed er til stede. (Sky Sports)

Real Madrid har sluttet sig til Manchester City og Juventus i kapløbet om den talentfulde Sassuolo-midtbanespiller Manuel Locatelli. (Calciomercato)

Paul Lambert, som har forladt Ipswich Town efter en gensindig aftale, kan være på vej til at overtage trænerposten i Celtic. (Scotsman)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har understreget, at Mohamed Salah er en vigtig spiller for klubben. Klopp håber derfor også på, at den egyptiske profil bliver ved med at være en vigtig spiller for Liverpool i lang tid fremover. (Liverpool Echo)

Burnley og Newcastle United holder et vågent øje med den portugisiske forsvarsspiller Nuno Tavares. Napoli er dog også interesserede i den 21-årige Benfica-spiller. (O Jogo)

Everton-manageren Carlo Ancelotti har løftet sløret for, at klubben hentede midtbanespilleren Abdoulaye Doucoure fra Watford til Goodison Park, fordi Evertons fodbolddirektør Marcel Brands foreslog et køb af den 28-årige franskmand. (Liverpool Echo)

Cardiff City-manageren Mick McCarthy er ivrig efter at hente angriberen Jordan Rhodes til klubben, når den 31-årige skotte har kontraktudløb med Sheffield Wednesday til sommer. (Sun)

Blackburn Rovers forlanger 215 millioner kroner for den 24-årige angriber Adam Armstrong, som har kontraktudløb i sommeren 2022. (Mail)

Hver gang Manchester United bruger målmanden Dean Henderson, modtager Carlisle 86.000 kroner. Det er en del af den aftale, som League Two-klubben forhandlede sig frem til, da de i sin tid solgte den 14-årige Henderson til Old Trafford-klubben. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik