Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter, der byder på en historie, United-fansene nok kniber sig er lidt ærgerlige over ikke skete.

Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United var tæt på at hente Upamecano for blot 16 mio. kroner i 2015, ifølge spillerens rådgiver. (Mirror)

Amerikanske Christian Pulisic og marokkanske Hakim Ziyech har set langt til spilletid under deres nye manager Thomas Tuchel, og en af dem er muligvis nødsaget til at blive solgt denne sommer. (Star)

At fyre Jose Mourinho ville koste Tottenham omkring 300 mio. kr. (A Bola)

Spurs-bestyrelsesformand Daniel Levy har tidligere forsøgt at bringe den tidligere Liverpool- og Celtic-chef Rodgers til klubben, og forsøger højst sandsynligt igen, hvis Mourinho skulle afskediges. (Eurosport)

Engelske Demarai Gray siger, at han ikke blev tilbudt en ny kontrakt i Leicester inden sit skifte til Leverkusen i januar. (Sky Sports)

Efter at have forlænget 19-årige Mason Greenwood’s kontrakt vil United eftersigende prioriterer et køb af en ny midterforsvar eller Erling Braut Håland over et bud på Jadon Sancho. (Express)

Arsenal forventes kun at tilbyde David Luiz en etårig forlængelse, hvis brasilianeren går med til en spiller-træner rolle og reduceret spilletid. (Football.London)

Newcastle forsøger ikke at hente den tidligere Premier League-angriber Daniel Sturridge på en fri transfer til trods for rygter om det. Den 31-årige er uden kontrakt. (Football Insider)

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær siger, at ingen snakke har fundet sted omkring sin fremtid på Old Trafford, med hans kontrakt, der udløber i slutningen af næste sæson. (Mirror)

Everton’s direktør Marcel Brands er tæt på at acceptere en ny kontrakt med Merseyside-klubben. (Liverpool Echo)

Den tidligere Fleetwood-manager Joey Barton har haft snakke med Bristol Rovers omkring at blive League One-klubbens nye manager. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik