Fodbold nyheder

Manchester United-spiller erkender svindel!

Af Oscar A. Olesen

United købte i januar-måned stortalentet Amad Diallo fra Atalanta, som netop er havnet i en grim sag vedrørende identitetsfusk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det elfenbenskystfødte stjerneskud Amad Diallo rejste i 2015 – angiveligt med sin bror Hamed – fra hjemlandet til Italien for at besøge sine forældre. De slog sig ned nord for byen Parma, og tilsluttede sig ungdomsfodboldholdet Boca Barco – tre år inden, at de to brødre lykkedes med at spille dem ind på Atalantas respekterede akademi.

Der sås dog kraftig tvivl om sandhederne i historien, eftersom det engelske medie Daily Mail beretter, at Amad Diallo har indrømmet både brug af falske dokumentar samt fiktive forældre for at kunne rejse ind i Italien. Samtidig er det nu usikkert, om den unge United-komet Amad Diallo overhovedet er biologisk bror til Hamed Diallo, lige så vel som spillerens navn kan være opdigtet.

På baggrund af de efterfølgende indrømmelser fra Amad Diallo vedrørende identitetsforfalskning, har det italienske fodboldforbund FICG valgt at se bort fra karantæne, og i stedet udstedt en bøde på omkring 350.000 kroner.

Amad Diallo er dog heldig at slippe for en straffesag, idet han begik svindleriet som mindreårig.

Mere om Amad Diallo Traoré

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik