Daniel Fisker

Inter-legende: Barella er en af de bedste i Europa

Inter-legenden Nicola Berti har særdeles høje tanker om midtbanespilleren Nicolò Barella.
I den forgangne sæson betalte Inter 89 millioner kroner for at leje midtbane-talentet Nicolò Barella i Cagliari. Da sæsonen var slut, betalte Inter yderligere 208 millioner kroner for et køb af den ny 24-årige midtbanespiller.

Selvom Barella spillede 27 Serie A-kampe i den forgangne sæson, var det stadigvæk et forholdsvis ubeskrevet blad, Inter betalte næsten 300 millioner kroner for. Inter-legenden Nicola Berti er dog ikke i tvivl om, at det er en god investering – både sportsligt og økonomisk.

- Han er en af de tre bedste midtbanespillere i Europa, og han er 669 millioner kroner værd, udtaler Nicola Berti ifølge Football Italia.

- Han er helt sikkert den bedste i Italien, selvom der ikke er den samme konkurrence, som der var, da jeg var fodboldspiller.

- Der er flere udenlandske spillere i Serie A, men hvis han er den bedste midtbanespiller i Italien, så må han være en af de bedste i Europa. Hvis man spørger mig, er han blandt de bedste tre.

- Han er uerstattelig for Inter. Han er en af de spillere, som altid yder lidt ekstra.

Nicolò Barella har i den igangværende sæson spillet 21 Serie A-kampe, scoret tre mål og leveret seks assists. Den unge midtbaneprofil, som også kom på måltavlen i fredagens kamp mod Fiorentina, har desuden spillet 18 landskampe for Italien.