Fodbold nyheder

Hjulmand revser Eriksens situation:
Spild af kvalitet

Af Magnus Kisbye

Christian Eriksen har været et sjældent syn på Inters holdkort i denne sæson. Nu udtaler landstræner Kasper Hjulmand sig om stjernespillerens situation.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været småt med spilletid for Christian Eriksen, lige siden han ankom til Inter i januar sidste år. I denne sæson er der dog blev endnu længere mellem kampminutterne, og det er ved at bekymre den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

- Christian har spillet alt for lidt i 2020. Det er virkelig spild af kvalitet, så meget han har siddet på bænken. Det er han alt, alt for god til. Når jeg ser, hvad han kan, så håber og tror jeg, at der venter meget mere spilletid for ham i år, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

- Jeg er ikke så bekymret for de bedste spillere. Men når man ser det over tid, så kan det blive bekymrende, at der ikke er en kamprytme. Hverken Christian eller andre kan præstere på deres højeste niveau, hvis de ikke har kamprytmen.

Ifølge Transfermarkt.com har Eriksen i denne sæson blot fået 393 minutter, hvilket svarer til lidt over fire hele kampe. Til sammenligning spillede han 1.590 minutter over en tilsvarende periode i sin sidste halvsæson i Tottenham. Et klubskifte vil være nærliggende, ligesom mange rygter også har sendt ham væk fra Inter. Hjulmand kommenterede ligeledes på Eriksens transfersituation:

- Jeg er overbevist om, at Christian træffer de rigtige beslutninger, der både gavner hans klubkarriere og det danske landshold.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik