Fodbold nyheder

Ove P om Brian Priske - og alle eksperterne

Af Torsten Brix

Den tidligere FCM-træner roser den nuværende…

Article image
Ritzau-Scanpix

- I dag bliver du jo hængt ud, fordi der er så mange eksperter. Det gode ved Brian er, at når han siger noget, er han overhovedet ikke kontroversiel. Han er dygtig til at sælge FCM og dette projekt. Nogle trænere markedsfører sig selv ved at lukke varm luft ud, og det sluger folk råt. Uden der er noget fagligt indhold i det. Når Brian snakker om fodbold, er det på et fagligt højt niveau.

Sådan beskriver den tidligere FCM-træner Ove Pedersen i dagens udgave af Jyllands-Posten om den nuværende træner Brian Priske – men er sidstnævnte ikke kedelig?

- Nej. Alt for mange tager tingene ud af en sammenhæng. Det værste nu er, at der er så mange eksperter. De glemmer helheden. De tror, at de skal kommentere en Champions Leaguefinale hver gang. Nu skal Brian tale om, hvorfor Pione Sisto ikke spiller mere, end han gør. Kan folk for dælen da ikke kan regne ud, at manden er skadet? Man skal finde et eller andet kritisk. Det er absurd. Eksperterne skaber sig en rolle, for de kan da ikke mene alt det, de siger…

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik