Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Verdens måske største midtbanetalent har sat gang i en krig mellem verdens største agenter, mens FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta ikke vil forsøge at hente Neymar tilbage til Barca.

Article image
Ritzau-Scanpix

Verdens måske største midtbanetalent Eduardo Camavinga har sat gang i en krig mellem verdens største agenter. Stade Rennais’ stortalent, som blandt andet er på blokken i Real Madrid, har opsagt samarbejdet med sin hidtidige agent. (AS)

Agenten Mino Raiola har tilbudt Paris Saint-Germain-midtbanespilleren Marco Verratti til Real Madrid, som sandsynligvis er ude efter en langsigtet erstatning for Luka Modric og Toni Kroos. (CaughtOffside)

Antoine Griezmann har afvist, at der skulle være en konflikt mellem ham og Lionel Messi. Den franske angriber har i den forbindelse taget afstand fra kommentarerne om Messi, som hans onkel og tidligere agent er blevet citeret for. (Sky Sports)

FC Barcelona-præsidentkandidaten Joan Laporta har slået fast, at han ikke vil forsøge at hente Neymar tilbage til den catalanske storklub – fordi den brasilianske superstjerne ikke er blandt de 30 bedste spillere i Europa. (Mundo Deportivo)

Agenten Mino Raiola har understreget, at mindst 300 spillere er parate til at slutte sig til Zlatan Ibrahimovic, som i øjeblikket overvejer et retsligt efterspil på grund af FIFA’s brug af billeder i det populære spil. (Telegraph)

Juventus undersøger i øjeblikket muligheden for at købe FC Dallas’ 19-årige forsvarsspiller Bryan Reynolds. (3rd Degree)

I Celtic er man interesserede i en permanent aftale med AC Milan-venstrebacken Diego Laxalt, som i denne sæson er udlejet til den skotske storklub. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik