ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Dybala på vej til England, flere spillere på vej væk fra Arsenal og Paul Pogba til spansk fodbold. Her er dagens rygter fra engelsk fodbold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester Uniteds Sergio Romero er desperat efter et skifte væk fra England. Han har bedt klubben om at lade ham gå, så han kan finde fast spilletid et andet sted. MLS har tidligere været nævnt som destination for Romero (The Sun).

Chelsea overvejer at hente Paulo Dybala til klubben. London-klubben skulle være klar i kulissen, hvis Juventus ikke formår at forlænge kontrakten med argentineren (Tutto Mercato Web).

Sead Kolasinac er stadig i Arsenal efter flere rygter om en retur til tysk fodbold, hvor Schalke 04 og Bayer Leverkusen har været interesseret i ham. Nu kan han dog være på vej til AS Roma, da Arsenal har tilbudt ham til den italienske klub (Corriere dello Sport).

Arsenal har også forsøgt at sende Mesut Özil væk fra klubben, men tyskeren afviste et skifte til den Saudiarabiske liga tidligere i denne måned, hvor han angiveligt kunne have tjent ca. 1.600.000 kr. om ugen (Fabrizio Romano).

Paul Pogba er ikke interesseret i at forlænge aftalen med Manchester United. Han skulle i stedet øjne muligheden for at skifte til FC Barcelona på en fri-transfer til næste sommer (Mundo Deportivo).

EM 2021

Gruppe-spil

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik