Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

PSG på rov i Chelsea, Allegris flirt med italiensk klub og brasiliansk stortalent til Marseille. Her er dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kampen om Sergino Dest fortsætter. Dest skulle efter sigende have aftalt de personlige krav med Bayern München, men FC Barcelona har ikke opgivet endnu. De skulle derfor havde givet Dest et tilbud, som han i den grad overvejer, og nu skulle den spanske klub være hans første prioritet (Fabrizio Romano).

Paris Saint-Germain har udset sig Chelseas Timoue Bakayoko som ny tilføjelse til truppen. De går efter at leje ham den kommende sæson, men Chelsea vil helst indgå en aftale om et permanent skifte (ESPN).

Det er dog ikke den eneste spiller fra Chelsea, som Paris Saint-Germain er ude efter. Også Antonio Rudiger kan være på vej til den franske hovedstad, da klubben mener, at han er den ideel erstatning for Thiago Silva (Daily Mail).

AS Roma kan have fundet sig en kommende træner. Den tidligere Juventus-manager, Massimiliano Allegri, har udtalt, at han ville være meget interesseret i jobbet, hvis han fik det tilbudt. Allegri vil endda have mindre i løn, end han tidligere har bedt om, hvis det kan give ham muligheden for at træne AS Roma (Corriere dello Sport).

Marseille er tæt på brasiliansk stortalent. Der er tale om 18-årige Luis Henrique, der til dagligt spiller hos Botafogo i Brasilien. Han er på vej til Frankrig for at underskrive en femårige aftale med Marseille, som betaler næsten 90 millioner for Henrique (L’Équipe).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - FerencvárosChampions League - Lazio - DortmundChampions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - Atalanta