Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Alvaro Morata er på vej tilbage til Juventus, mens AC Milan er interesseret i et norsk forsvarstalent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den spanske angriber Alvaro Morata er tæt på at kunne vende tilbage til Juventus fra Atlético Madrid. (Goal)

Forhandlingerne mellem Atlético Madrid og Juventus er så fremskredne, at Alvaro Morata allerede tirsdag skal til lægetjek hos ”Den Gamle Dame”. (Sky Sports)

FC Barcelona-angriberen Luis Suarez har indvilliget i at rive sin kontrakt med den catalanske storklub over, så han i stedet kan skifte til Atlético Madrid. (RMC)

Den 33-årige angriber Edinson Cavani, som denne sommer har forladt Paris Saint-Germain efter sit kontraktudløb, er blevet tilbudt til Real Madrid. (Marca)

FC Barcelonas midtbanetalent Riqui Puig er efter sigende ikke en del af Ronald Koemans planer med den catalanske storklub. Den 21-årige spanier er dog fast besluttet på at blive i Barcelona og kæmpe for sin plads. (Sport)

AC Milans tekniske direktør Paolo Maldini har bekræftet, at Milano-klubben er interesseret i Celtics norske forsvarsspiller Kristoffer Ajer. Maldini indrømmer dog i samme omgang, at der også er andre muligheder end den 22-årige nordmand. (Sky Sports)

Paolo Maldini løfter samtidig sløret for, at der endnu ikke arbejdes konkret på at hente Celtics Kristoffer Ajer til San Siro. (Record)

Den 21-årige FC Barcelona-højreback Moussa Wague blev mandag præsenteret i græske PAOK på en etårig lejeaftale. Den græske klub har til næste sommer mulighed for at købe det senegalesiske forsvarstalent. (Mundo Deportivo)

Lille vil teste Rangers’ beslutsomhed med et take it or leave it-bud på angriberen Alfredo Morelos. Buddet kommer til at lyde på 146 millioner kroner. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik