Fodbold nyheder

Tottenham ville hente Eriksen tilbage

Af Raymund Nelausen

Christian Eriksen har ikke haft den store succes hos Inter, og derfor ville Tottenham hente ham tilbage til London.

Article image
Ritzau-Scanpix

25 kampe, hvor han kun er startet inde i 11 af dem. Det var ikke været den bedste start for Christian Eriksen i italienske Inter. Han har haft svært ved at finde sit niveau og plads på Antonio Contes mandskab, og det skulle efter sigende have sat tankerne i gang hos Tottenham.

Ifølge den pålidelige fodboldekspert Fabrizio Romano er det ikke lang tid siden, at London-klubben har haft følehornene ude vedrørende Eriksen. Til podcasten Last Word on Spurs podcast fortæller Romano, hvordan Inter tog imod tilbuddet.

- For to uger siden fortalte en af mine kilder mig, at Tottenham havde spurgt ind til, hvorvidt man kunne få Christian Eriksen tilbage. Men to timer efter snakkede jeg med Inter, og de afviste, at Christian Eriksen var på vej tilbage til Tottenham, udtaler Fabrizio Romano.

Det bliver derfor ikke i denne omgang, at Christian Eriksen forlader sit italienske eventyr, før det rigtigt er startet. Han har fået meget kritik for sin start, men som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, tager Eriksen kritikken med ro, da han ikke personligt synes, at han har spillet nogle dårlige kampe for Milano-klubben.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik