Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Frank Lampard går efter flere forstærkninger til Chelsea, Arsenal er færdig med Coutinho og Manchester City har udset sig fire stjernespillere. Her er dagens rygter fra England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thomas Frank og Brentford missede Premier League, og det kan få yderligere konsekvenser for klubben. En af holdets bedste spillere Said Benrahma ønsker ikke at blive i Championship, og leder efter en klub i Premier League. Her meldes Tottenham interesseret i Benrahma (Mirror).

Chelsea ønsker at forstærke sig i bagkæden, og her har de udset sig Jose Gimenez fra Atlético Madrid. Forsvarsspilleren har haft en stor sæson i Spanien, og derfor går Frank Lampard efter ham. Gimenez er 25 år og har en frikøbsklausul på lidt over 900 millioner, men Chelsea går efter at betale en del mindre (Daily Star).

Frank Lampard vil også hente forstærkninger i Real Madrid. Her spiller Sergio Reguilon, der i sidste sæson var udlejet til Sevilla. Venstrebacken har været imponerende, men regnes ikke som en spiller, Real Madrid vil satse på, og derfor kan Reguilon være på vej til Chelsea (ESPN).

Arsenal er ikke længere interesseret i Philippe Coutinho. I stedet for vil de hellere have Willian til klubben. Arsenal har angiveligt allerede tilbudt Willian en tre-årige kontrakt (Mirror).

Serge Aurier har været en blandet oplevelse i sin hos Tottenham. Nu ser han også ud til at forlade klubben, hvor AC Milan og Monaco er mulige bejlere (Mirror).

Everton og Wolverhampton kæmper begge om Barcelona-spiller. Brasilianske Rafinha vil væk fra klubben, og her lurer et skifte til Premier League. FC Barcelona vil dog kun sælge, hvis de får tilbudt lidt over 110 millioner for Rafinha (Sport).

Manchester City er slet ikke færdige med at hente forstærkninger. De undersøger muligheden for at hente yderligere fire nye spillere til klubben. Her er der blandt andet tale om Kalidou Koulibaly fra Napoli, Lautaro Martinez fra Inter og Joao Felix fra Atlético Madrid (Sky Sports).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik