Fodbold nyheder

Officielt:
AaB lejer Ligue 1-spiller

Af Troels Drasbech

Angriberen fik otte kampe for Reims i sidste sæson.

Article image

AaB har i dag via deres officielle Twitter-profil offentliggjort en lejeaftale med franske Timothé Nkada fra Ligue 1-klubben, Reims - angriberen vil derfor være at finde i det nordjyske i hele næste sæson.

Den 21-årige angriber fik sin opvækst i franske Rennes, men sidste sommer skiftede Nkada tilværelsen ud med Reims - her blev det til otte indskiftninger i den foregående sæson. Yderligere har angriberen også U19-landsholdskampe på CV'et.

- Nkada er en angriber som kan spille alle de tre forreste positioner, han har god fart, løber godt i dybden og er en spiller som også har fået noget værdifuld erfaring i Ligue 1 i Frankrig.

- Vi har set ham i aktion på både det franske ungdomslandshold, og i den franske liga, og han vil naturligt være med i konkurrencen om pladsen som frontangriber hos os.

- Selvom vi altid helst vil have spillere på permanente aftaler, så mener vi, at vi i dette tilfælde har udnyttet en mulighed for at tilknytte en kompetent og dygtig ung angriber, der kan hjælpe os i 3F Superligaen i den kommende sæson, udtalte AaB’s sportschef Inge André Olsen ifølge klubbens officielle hjemmeside.

Timothé Nkada får trøje nummer 19.

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik