Fodbold nyheder

Hemmelig aftale mellem Manchester United og FC Barcelona

Af Raymund Nelausen

Det er nu kommet frem, at spansktalende medarbejdere i Manchester-klubben rådgav FC Barcelona om en mulig aftale om Anthony Martial.


Anthony Martial har været flyvende i denne sæson, hvor franskmanden har scoret 22 mål i alle turneringer for Manchester United. Den målfarlighed har angriberen dog ikke altid haft, og nu fortæller mediet The Athletic, at Martial var på vej til FC Barcelona grundet manglende spilletid.

Det var dengang, hvor Jose Mourinho havde ansvaret hos ”De Røde Djævle”, og her havde han ikke den store tiltro til Anthony Martial. Det fik FC Barcelona til at kontakte klubben om, hvordan Martials fremtid så ud.

FC Barcelona ledte efter en, som kunne afløse Luis Suarez, når den tid kom. De valgte derfor at kontakte spansktalende personale i Manchester Uniteds trænerstab, og forhøre sig om muligheden om at tilknytte franskmanden.

Her fik FC Barcelona gode nyheder, da Anthony Martial ikke længere var glad i Manchester-klubben, og sagtens kunne lokkes til Barcelona. Franskmanden var træt af den manglende spilletid under Mourinho, og så skiftet til FC Barcelona som den perfekte mulighed for ham.

Eric Abidal var dog ikke ligeså begejstret, som sine talentspejdere og Martial, for aftalen. Den tekniske direktør i klubben var bange for, at Martials attitude kunne blive et problem i FC Barcelona, og derfor blev handlen aldrig konkret mellem de to klubber.

Mere om Anthony Martial

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik