Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Der er lagt op til kamp om Pierre Emile-Højbjerg, meget kunne tyde på at Kai Havertz er på vej til Chelsea, mens Kevin de Bruyne ikke forlader Manchester City denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ajax har sluttet sig til Tottenham i jagten på Southamptons danske midtbanegeneral Pierre-Emile Højbjerg, som Everton også er interesseret i. (Telegraph)

Norwich City forlanger omkring 415 millioner kroner for forsvarsspilleren Ben Godfrey. Borussia Dortmund og RB Leipzig er blandt de klubber, som er ude efter den engelske U21-landsholdsspiller. (Sky Sports)

Bayer Leverkusen-profilen Kai Havertz har indgivet en transferanmodning til Bundesliga-klubben. Den 21-årige tyske landsholdsspiller har desuden gjort det klart overfor Chelsea, at han ønsker at skifte til ”The Blues” denne sommer. (Star)

I Chelsea håber man på at kunne drage fordel af, at Kai Havertz har lyst til at slutte sig til sine landsmænd Timo Werner og Antonio Rüdiger på Stamford Bridge. (Telegraph)

Kevin de Bruynes agent har kaldt det sludder, at den 29-årige belgier skulle være på vej til at forlade Manchester City til fordel for Real Madrid eller Paris Saint-Germain. (Star)

Jack Grealish agent har løftet sløret for, at Aston Villa-profilen ikke er nået til enighed med Manchester United, mens Aston Villa værdisætter ham til omkring 660 millioner kroner. (Metro)

En tidligere holdkammerat til Brentford-kantspilleren Said Benrahma har lykønsket den 24-årige algerier med sit skifte til Chelsea. Dermed kunne noget tyde på, at Benrahma, som er værdisat til 250 millioner kroner, kan være på vej til Chelsea. (Sun)

Manchester City er sikre på, at Eric Garcia bliver hos ”The Citizens”, selvom FC Barcelona er ude med snøren efter den 19-årige spanier. (Manchester Evening News)

Juventus har tilbudt Chelsea, at de kan vælge mellem to spillere – Aaron Ramsey eller Adrien Rabiot – som skal indgå i en byttehandel for den italienske midtbanespiller Jorginho. (Tuttosport)

Sevilla pønser på at hente Arsenal-højrebacken Hector Bellerin denne sommer. Både Juventus og Inter er også interesserede i den lynhurtige spanier. (Express)

Manchester United leder efter en forsvarsmakker til Harry Maguire. ”The Red Devils” kigger på Bournemouths Nathan Ake, Aston Villas Tyrone Mings og AC Milans Alessio Romagnoli. (ESPN)

Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær har ellers afvist idéen om at hente endnu en central forsvarsspiller til klubben. (Metro)

Sheffield United planlægger at købe Norwich-midtbanespilleren Todd Cantwell for 83 millioner kroner. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik