F. Fernández (58)
Simon Lindgren

City udspillede Newcastle

Manchester City var i hopla og smadrede tandløse Newcastle.
Selvom mesterskabet er afgjort i den engelske Premier League, så er der stadig masser at spille om. Onsdag aften skulle Manchester City forsøge at rykke endnu længere væk fra Chelsea på tredjepladsen. Det skulle ske i kampen mod Newcastle, som skulle forsøge at lægge afstand til nedrykningspladserne.

Manchester City greb taktstokken fra starten af kampen. Allerede efter ti minutter bragte de sig foran, da Gabriel Jesus lagde bolden i kassen. 11 minutter senere blev det også 2-0 på et mål af Riyad Mahrez, hvilket også var stillingen ved pausen. Generelt var City spilstyrende og de væltede sig i chancer. Anden halvleg fortsatte i samme stil som første halvleg. De blå fra Manchester scorede yderligere tre gange, hvilket gjorde, at de vandt kampen 5-0. Målscorerne i anden halvleg var David Silva, Raheem Sterling og et selvmål af Federico Fernandez.

Det kunne dog være blevet meget værre for Newcastle. Kampen sluttede nemlig med en boldbesiddelse på 74 % til Manchester City og intet mindre end 23 målchancer.

Dermed er City hele ni point foran Chelsea på tredjepladsen med kun fire kampe tilbage. Med sejren på 5-0 har Manchester-klubben nu scoret hele 86 mål i 34 kampe, hvilket er cirka 2,5 mål pr. kamp.