Fodbold nyheder

Tidl. Villa-boss kalder Grealish-handel done deal

Af Stefan Lindahl

Den tidligere manager i Aston Villa Tim Sherwood er sikker på, at Jack Grealish bliver Manchester United-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Aston Villas talisman, Jack Grealish, er kommende Manchester United-spiller. Det mener klubbens tidligere manager Tim Sherwood, som til Premier League Productions har sagt følgende:

- Jeg tror, at Jack Grealish-handlen allerede er done deal. Han er en spiller, som de (Manchester United) har brug for. Jeg mener helt ærligt, at der kun er en klub for Jack Grealish.

Allerede siden sidste sommer, hvor Villa og Grealish rykkede op i Premier League efter tre år i Championship, blev 24-årige Grealish heftigt rygtet væk fra Birmingham-klubben. Udover netop Manchester United blev også Tottenham nævnt som mulig ny arbejdsgiver.

I løbet af indeværende sæson har englænderens udskejelser udenfor kridtstregerne dog medført megen negativ omtale, men det lader ikke til at have skræmt Manchester-klubben væk. Der er dog heller ikke nogen grund til at stille spørgsmålstegn ved offensiv-esset fodbold-evner. I 30 Premier League-kampe har Grealish nettet syv gange og assisteret ved yderligere seks mål, hvilket betyder at han har været direkte involveret i 36 % af Villas mål i den bedste engelske fodboldrække.

Mere om Jack Grealish

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik