Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Harry Kane er et emne i både Real Madrid og Tottenham, mens Neymar allerede nu er forberedt på at tage afsked med Paris Saint-Germain til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid er interesserede i at hente Tottenham-angriberen Harry Kane til den spanske hovedstad. (Sport)

Juventus overvejer i øjeblikket at hente Harry Kane, som har sået tvivl om sin fremtid, men ”Den Gamle Dame” er bevidst om vanskelighederne ved en sådan transfer. (Calciomercato)

Neymar er allerede forberedt på at tage afsked med Paris Saint-Germain til sommer. Han vil dog først bestemme sig for sin næste destination, når Champions League-sæsonen er slut. (Sport)

Rangers-midtbanespilleren Ianis Hagis agent har løftet sløret for, at han er i kontakt med Manchester City og Tottenham, som efter sigende er interesserede i den 21-årige Rumæner, der er søn af legenden Gheorghe Hagi. (Sky Sports)

Arsenal har givet Paris Saint-Germain-backen Layvin Kurzawa et kontrakttilbud. Den 27-årige franskmand, som har kontraktudløb til sommer, er også på radaren hos FC Barcelona. (Sport)

Borussia Dortmund-stortalentet Jadon Sancho har tænkt sig at afvise et sommerskifte til Manchester United, hvis de ikke kvalificerer sig til Champions League. (Sun)

Liverpool forbereder i øjeblikket at hente Borussia Mönchengladbach-duoen Denis Zakaria og Marcus Thuram til Anfield. (Express)

Leicester, Newcastle Crystal Palace og Aston Villa er interesserede i at hente Rangers’ colombianske angriber Alfredo Morelos. (Talksport)

West Ham har været i kontakt med Alexis Sanchez’ agent. ”The Hammers” overvejer at gøre alvor af interessen for den 31-årige chilener, som i denne sæson er udlejet fra Manchester United til Inter. (Sport Witness)

AS Roma har bekræftet, at man ønsker at hente Manchester United-lejesvenden Chris Smalling på en permanent aftale, hvilket vil koste den italienske hovedstadsklub omkring 290 millioner kroner. (Sky Sports)

Manchester Citys spanske midtbanespiller David Silva bliver måske tilbudt en afskedskamp på Etihad Stadium i løbet af sommeren, hvis coronavirussen forhindrer ham i at tage afsked med klubbens fans. Den 34-årige kreatør har spillet i Manchester City i ti år, hvor han blandt andet har vundet fire Premier League-titler. (Mail)

Den tidligere Manchester United og Tottenham-angriber Dimitar Berbatov er overbevist om, at det vil være bedre for RB Leipzig-angriberen Timo Werner, hvis han skifter til Bayern München i stedet for Liverpool til sommer. (Mirror)

Leicester, Tottenham og Everton er alle interesserede i den 25-årige franske midtbanespiller Baptiste Santamaria, som spiller for Angers i Ligue 1. (Express)

Udviklerne bag Football Manager-spillet har forudsagt udfaldet af Champions League-sæsonen. Manchester City slår ifølge udviklerne Bayern München i finalen. (Mirror)

Premier League-klubberne har købt deres egne coronavirus-tests midt i frygten for, at der skal spilles kampe bag lukkede døre. (Star)

Manchester United-forsvareren Timothy Fosu-Mensah går en usikker fremtid i møde. Klubbens manager Ole Gunnar Solskjær pønser i øjeblikket på at udløse en etårig kontraktforlængelse med den 22-årige hollænder. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik