Fodbold nyheder

Superliga-legende stopper karrieren

Af Frederik T. Sørensen

En af de helt store Superliga-spillere gennem tiderne takker af og lægger støvlerne på hylden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jakob Poulsen, der tidligere har figureret som mangeårig FC Midtjylland-anfører og landsholdsspiller siger stop. Han har i en alder af 36 år besluttet sig for at stoppe som professionel fodboldspiller, da han ikke har den samme lyst som tidligere.

- Det var allerede inde i overvejelserne, da jeg røg ud i kulden i FC Midtjylland. Men hen over jul og nytår følte jeg, at jeg ikke havde lysten på samme måde mere, udtaler Poulsen ifølge Ekstra Bladet og fortsætter:

- Fysisk kan jeg godt klare mig, og jeg er ikke ramt af skader hele tiden, men mentalt kunne jeg mærke, at nu lakkede det mod enden, og så ville jeg hellere selv sige stop.

I landsholdsregi huskes Jakob Poulsen især for hans afgørende mål i kampen mod Sverige i den VM-kvalifikationskamp, der sendte Danmark til VM i Sydafrika i 2010. Han fik i alt 35 kampe i landsholdstrøjen og scorede to mål.

Foruden de mange kampe for FC Midtjylland nåede Poulsen at optræde for Esbjerg, Heerenveen, AGF, Monaco og senest australske Melbourne Victory.

Mere om Melbourne Victory

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik