Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Malthe Noes

Sancho har frie tøjler, og Chris Smalling er en populær herre. Læs dagens internationale rygter her…

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid er interesseret i at hente Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang, hvis ’’Kongeklubben’’ ikke kan hente deres foretrukne transfermål, som er Erling Braut Haaland og Liverpool-kanten Sadio Mane. (Express)

Madrid-klubben er også ude efter den 21-årige midtbanespiller Igor Gomes fra Sao Paolo, som koster i omegnen af 375 mio. kroner. (AS)

Den spanske legende Xavi siger, at han er klar til at blive Barcelona-træner. Dog insisterer han på, at der ikke skal være nogen giftig stemning i omklædningsrummet. (La Vanguardia)

Borussia Dortmund-direktøren Hans-Joachim Watzke fortæller, at klubben ikke vil stå i vejen for Jadon Sancho, hvis han vil væk fra klubben til sommer. (Bild)

Real Madrid er interesseret i RB Leipzig-forsvaren Dayot Upamecano. Også Arsenal, Barcelona og Bayern München skulle være med i kampen om en underskrift. (Diario AS)

Roma er angiveligt opsat på at gøre Chris Smallings lejekontrakt til permanent denne sommer, men vil samtidig forhandle prisen med Manchester United. (Talksport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik