Fodbold nyheder

Brasiliansk legende:
Glem Messi og Ronaldo

Af Christian Bang Jensen

Jeg tror, ​at ​jeg var bedre end dem alle. Der vil aldrig være en som mig.

Article image
Ritzau-Scanpix

79-årige Pele vandt i sin tid som aktiv fodboldspiller tre verdensmesterskaber og scorede 1281 karrieremål. Det har været medvirkende til, at han meget længe er blevet set som en af de allerstørste til at betræde en fodboldbane.

Selv mener han, at han er den største nogensinde, og at han er bedre end vor tids duo bestående af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Til Youtube-kanalen "Pilhado" fortalte Pele i går, at han har svært ved at vælge, hvem der er bedst nogensinde, men at det nok er ham selv.

- Det er et svært spørgsmål at besvare. Jeg er blevet spurgt mange gange. Vi må ikke glemme Zico og Ronaldinho. Folk taler altid om europæiske spillere som [Franz, red.] Beckenbauer og [Johan, red.] Cruyff, men jeg tror, ​​jeg var bedre end dem alle. Der vil kun være en Pele. Der vil ikke være nogen anden som mig, udtalte den aldrende brasilianer, der vandt VM i 1958, 1962 og 1970.

Til sammen har Lionel Messi og Cristiano Ronaldo 11 Ballon d'Ors, og selvom argentineren fører med én bold, ser Pele Cristiano Ronaldo som den bedste af de to.

- Lige nu synes jeg, at Cristiano Ronaldo er den mest konsistente spiller derude, men du kan ikke glemme Messi, fortalte Pele til "Pilhado".

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik