Christian Bang Jensen

Pog-Back-To-Back?

Juventus følger ifølge italiensk medie den franske verdensstjerne Paul Pogba, som klubben solgte til Manchester United i 2016.
#Pogback

Sådan var hashtagget på de sociale medier, da den franske verdensstjerne Paul Pogba i 2016 skiftede ”hjem” til Manchester United efter flere gode år i Juventus.

Nu ser det ud til, at hashtaget kan blive genbrugt. Det meldes i det italienske medie Tuttosport, at ”Den Gamle Dame” holder nøje øje med midtbanespillerens situation i det engelske. En situation som har været svingende og ustabil over længere tid.

Franskmanden sidder i øjeblikket ude med en skade i foden, men det virker ikke til, at Paul Pogba har en fremtid på Old Trafford. Midtbanespilleren har aldrig rigtig fundet sig godt tilrette under Ole Gunnar Solskjær, og han passer heller ikke ind i den nye strategi i Manchester United, hvor man vil tilbage til nogle gamle dyder og satse på flere unge og engelske talenter.

Rapporterne fra Tuttosport mener at vide, at Juventus er ”langt foran” i jagten på Paul Pogba. Passer det slipper italienerne for at skulle ud i en decideret budkrig med Real Madrid, der også har franskmanden i kikkerten.

Et skifte kunne koste Juventus op til 750 millioner kroner melder Tuttosport.

Paul Pogba skiftede fra Manchester United til Juventus i 2012, da Sir Alex Ferguson ikke ville give det unge talent spilletid på førsteholdet. I 2016 var det en verdensstjerne, der vendte tilbage til Manchester United for en rekordsum, men nu ser det altså ud til, at franskmanden kan være på vej ”back-to-back” til Juventus.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER