Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Kylian Mbappé kan blive forgyldt i PSG, Real Madrid har checkhæftet fremme for at hente Inter-angriber, og Manchester United-målmand kan komme til Ligue 1.

Article image
Ritzau-Scanpix

PSG forbereder sig på at tilbyde stjerneangriberen Kylian Mbappé en ny kontrakt, der vil forhindre ham i at tage til Real Madrid. Den 21-årige franskmand vil få over 350 millioner kroner om året, hvis han skriver under på den nye kontrakt. (Mirror)

Den franske hovedstadsklub planlægger også at hente Manchester Uniteds 22-årige Dean Henderson til sommer, og den engelske målmand bliver ikke helt billig. (Daily Mail)

Lionel Messis kvalitet kommer til at vise de store huller på banen, som Barcelona oplever for tiden, mener argentinerens tidligere holdkammerat Malcom. (Marca)

Real Madrid er parat til at betale Inter over 900 millioner kroner for at aktivere Lautaro Martinez’s frikøbsklausul. (TyC Sports)

Den hollandske back Jeremie Frimpong er tilbage på træningsbanen for Celtic, og han nærmer sig et comeback efter en hård skade mod Kilmarnoch i slutningen af januar. (Daily Record)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik