Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Den nye FC Barcelona-træner Quique Setien har gjort det til sin førsteprioritet at erstatte Luis Suarez, mens Bayern München har opgivet den ombejlede RB Leipzig-angriber Timo Werner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Europæiske fodboldledere er tæt på at være enige om at udvide Champions League med yderligere fire spilledage hver sæson. (Times)

Den nye FC Barcelona-træner Quique Setien har gjort det til sin førsteprioritet at hente en langsigtet erstatning for Luis Suarez. (Sun)

Neymar er efter sigende parat til at underskrive en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain, men det kommer sandsynligvis an på, hvor langt den franske hovedstadsklub når i Champions League i denne sæson. (Daily Star)

FC Barcelona er blevet tvunget til at kaste håndklædet i ringen i forhold til at hente den hollandske forsvarsspiller Matthijs de Ligt, som ikke er faldet til i Juventus. (Daily Mail)

Real Madrid-kreatøren Isco vil ikke træffe en beslutning om sin fremtid, før EM-slutrunden i 2020 er overstået. (Daily Star)

Den franske kantspiller Thomas Lemar har besluttet sig for at sætte en stopper for spekulationerne omkring hans fremtid og blive i Atlético Madrid. (Daily Star)

Bayern München har trukket sig fra kapløbet om at hente RB Leipzig-angriberen Timo Werner, som beslutter sig for sit næste træk i april. (Daily Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik