Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Borussia Dortmund-stortalentet Jadon Sancho kan ikke forbedre Liverpools angreb, Fredrik Ljungberg står forrest i køen til at blive Arsenal-manager, hvis Unai Emery bliver fyret, mens Jose Mourinho er blevet forenet med et stortalent, han længe har haft i kikkerten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Manchester City-ungdomsspiller, Jadon Sancho, mangler den sidste brik i puslespillet, som kunne gøre Liverpools angreb farligere, end det er i forvejen, hvis man skal tro den tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher. (Star)

Arsenals assistenttræner Fredrik Ljungberg kan overtage managerposten i klubben midlertidigt, hvis ledelsen beslutter sig for at fyre Unai Emery. (Times)

West Ham United-manageren Manuel Pellegrini har to kampe til at redde sin plads i managersædet hos ”The Hammers”, som nu har spillet otte kampe uden en eneste sejr. (Mail)

Liverpool frygter, at den brasilianske midtbanespiller Fabinho vil være ukampdygtig i fire til seks uger, fordi han pådrog sig en ankelskade i midtugens Champions League-kamp mod Napoli. (Mail)

Manchester United har droppet planerne om at hente Juventus-angriberen Mario Mandzukic til Old Trafford. (The Athletic)

Arsenal planlægger at byde 307 millioner kroner for Real Madrid-midtbanespilleren James Rodriguez, som dog foretrækker et skifte til enten Inter eller Paris Saint-Germain. (Eldesmarque)

Chelsea kommer under alle omstændigheder til at forhandle med Willian om en ny kontrakt, selvom brasilianeren har påstået, at klubben ikke har tilbudt ham en ny kontrakt, mens Chelsea insisterer på, at klubben har tilbudt den brasilianske kantspiller en ny kontrakt. (Telegraph)

Tottenham-manageren Jose Mourinho forsøgte forgæves at hente 19-årige Ryan Sessegnon, som spiller i Tottenham, da han var manager i Manchester United. I tre transfervinduer lykkedes det ikke for portugiseren at få fingrene i den engelske U21-landsholdsspiller. (Mirror)

Minnesota Uniteds canadiske målmand Dayne St. Clair kan se frem til en prøvetræning i Aston Villa. Den 22-årige målmand kan foreløbig se frem til to uger i Premier League-klubben. (Birmingham Mail)

Roy Hodgson har slået fast, at han ikke kan garantere Liverpool-talentet Rhian Brewster spilletid i Crystal Palace, som dog skulle være interesserede i at leje den engelske U21-landsholdsspiller i januar-transfervinduet. (Goal.com)

Burnley-manageren Sean Dyche har understreget, at det er for tidligt at sige noget om, hvorvidt Danny Drinkwater spiller i klubben, når januar-transfervinduet lukker. Den 29-årige englænder er udlejet fra Chelsea, men han har ikke været i aktion for Burnley, siden han endte i et værtshusslagsmål i september. (Sky Sports)

Hull City-ejeren Assem Allam insisterer på, at klubben vil afvise ethvert bud under 175 millioner kroner for den 22-årige angriber Jarrod Bowen, som rygterne sender til Newcastle United. (Newcastle Chronicle)

West Hams 19-årige målmandstalent Joseph Anang er blevet forfremmet til førsteholdet, inden ”The Hammers” i weekenden tørner sammen med Chelsea. (Football Insider)

Crystal Palace-manageren Roy Hodgson har løftet sløret for, at Premier League-klubben forsøgte at hente CSKA Moskva-angriberen Fedor Chalov sidste sommer, men de kunne ikke nå til enighed om en aftale. (Sport Witness)

Everton holder et vågent øje med Nottingham Forests 22-årige forsvarsspiller Joe Worrall. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik