Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Christian Bang Jensen

Rekordtilbud, nordmand i Barcelona og køb af Napoli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid overvejer et rekordtilbud på cirka 3 milliarder kroner for den 20-årige angriberen Kylian Mbappe fra PSG. (Calciomercato)

Cristiano Ronaldo bliver ikke idømt en bøde af Juventus for hans reaktion efter at være blevet udskiftet for anden kamp i træk, men den portugisiske angriber forventes at skulle undskylde overfor sine holdkammerater. (Gazzetta dello Sport)

Barcelona er interesseret i Salzburgs 19-årige angriber Erling Braut Haaland, som erstatning for den 32-årige Luis Suarez, men er tilbageholdende overfor den østrigske klubs værdiansættelse på 740 millioner kroner. (ESPN)

Midt i fanprotester og spillerstrejke har Napoli-præsident Aurelio de Laurentiis modtaget et bud fra Qatar på 4,1 milliarder kroner for Serie A-klubben. (Mail)

Fiorentina har lagt en henvendelse hos den tidligere Inter-træner Luciano Spalletti, da tålmodigheden med cheftræner Vincenzo Montella er ved at rinde ud. (Football Italia)

Lyon ønsker, at Real Madrid-angriberen Karim Benzema afslutter sin karriere, der hvor det hele startede i den franske klub. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik