Fodbold nyheder

- AC om Granit:
Hans dedikation smitter meget

Af Torsten Brix

De spillede sammen i Borussia Mönchengladbach og er venner, men kan som typer næsten ikke være mere forskellige… Lørdag aften mødes de i Parken!

Article image
Ritzau-Scanpix

- Men når vi møder hinanden i forbindelse med kampene eller skriver et par sms’er til hinanden, så er der ikke noget, der har ændret sig. Han er stadig den samme person – udover at han er blevet en bedre fodboldspiller…

Sådan beskriver Andreas Christensen hans tidligere holdkammerat Granit Xhaka fra tiden i Borussia Mönchengladbach i Jyllands-Posten. Lørdag aften står de to venner overfor hinanden, når Schweiz gæster Parken og den danske forsvarsspiller har kun rosende ord om den hårde midtbanespiller:

- Han går altid forrest og beskytter sine holdkammerater mod alt det, der kan komme udefra. Han er lige præcis den type holdkammerat, man gerne vil have. Han er besat af at vinde og får folk omkring sig til også at være besat af det. Hans dedikation smitter meget.

- Han er jo lidt en aggressiv spiller, og sådan er det også til træning. Han tackler igennem, men han hjælper dig også op igen, hvis han gik lidt over stregen. Han vil gerne være der for sine holdkammerater, men han kræver også, at folk tager det seriøst.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik